logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

8.kolo TJ Prosiměřice/ Miroslav - FK Znojmo dorost 2:7 (0:3)

Góly : 2. Tejkal Ivo, 11. Kaláb Jakub, 20. Rytíř Ondřej, 53. Kaláb Jakub, 58. Tejkal Ivo, 66. Tejkal Ivo, 70. Rytíř Ondřej

Sestava a hodnocení utkání                                 Foto z utkání   

Rybníček Vítek [K], Záhora radek, Košíček Jakub, Rytíř Ondřej, Procházka Marek, Horecký Tomáš, Sýkora Matyáš, Lichevník Tadeáš, Tejkal Ivo, Kaláb Jakub, Koukal Miroslav

Střídání:
Svoboda Petr, Dyml Lukáš, Matoušek Martin, Klimentík Aleš, Wrana Daniel, Kaidl Lukáš

Dnes jsme měli dalšího soupeře ze spodní části tabulky, ale jak víme, nikdy není radno podceňovat sílu soupeře. Věděli jsme, že proti nám nastoupí lepší soupeř než ten z minulého kola. Každý zápas začíná za stavu 0:0. Bylo však od samého začátku vidět že máme převahu a jsme lepší a vyzrálejší mužstvo. Úplně první střela na branku a 2 minutě střílí náš snajpr Tejki první gól. V těchto utkáních je důležité dát první gól a co nejdříve přidat další. To se nám i daří a v 11. minutě zvyšuje Kali a v 20. minutě střílí Ondra už na 3:0. Tento dílčí výsledek nám měl zajistit klid na míči, a vytvořit herní prostor pro širší kádr, resp. kluky ze střídačky. Musím pochválit Kaliho za první půli, poprvé nastoupil v základní sestavě a dělal obráncům hodně starostí, což korunoval kromě asistencí také 2 krásnými góly, další přidal v 53 minutě.
Už v prvním poločase jsme museli vystřídat Toma pro nemoc, v druhé půli jsme plánovali opravdu prostřídat, Kaidlíka do brány, na předstopera Petra a Maru posunout na pozici šestky. Vedle něj jsme pak zkoušeli Kaliho, Radka, na krajích Martina Matouška a Dana Wránu v útoku. Tyto změny však působily neurovnaně a pořád se nám nedařilo držet delší dobu míč na našich kopačkách a hra byla hodně rozháraná. Na to konto zřejmě jdou i 2 obdržené branky. V 58 a 66 min. završil další svůj hattrick Tejky, který hrál s obrovskou chutí. Chválíme i Maru, kdy po jehovysunutí se v něm projevily ofenzivní sklony a smysl pro bránění a najednou byl úplně všude, jednou zabrání jasnému gólu, podruhé je zase na hrotu a několikrát už jsme viděli, že dává gól, leč i přes jeho obrovskou vůli jsme se branky nedočkali. V 70 minutě uzavřel účet utkání Ondra, kterému hezky vrátil Marťas. Potěšil nás i dobrý výkon Lukina v bráně. Dost nás zamrzel v samém závěru „likvidační“ faul na dobře hrajícího Martina, což sudí neohodnotil ani červenou kartou. Naštěstí bez vážnějšího zranění.

Trenéři: Svoboda Petr, Hynek Rytíř

Po odehraných 8 kolech musíme kluky chválit, hlavně výsledkově jsme vysoko, a pokud zvládneme středeční dohrávku a hlavně sobotní zápas s RAFK, budeme v polovině sezony patřit mezi nejlepší. Přestože odešlo hodně kluků a i přišlo hodně nových tváří, začíná se tvořit super parta, kde hlavní slovo mají ti starší ale i ti mladší kluci všichni skvěle zapadli a je na nich vidět chuť a vůle se zlepšovat.
Samozřejmě je potřeba dál usilovně pracovat, hlavně na herním stylu ale věříme že tento nový tým má ještě hodně co ukázat!

Jen tak dál BORCI!!!

 

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři