logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

18.kolo Sokol Tasovice – FK Znojmo ml.dorost 0:2 (0:0)

Góly – Dyml, Krontorád Martin,

Sestava a hodnocení utkání

SESTAVA:

Buchtela David, Lukáš Dyml [K], Košíček Jakub, Šereda David, Veselý Martin, Svoboda Petr,
Krontorád Martin, Lichevník Tadeáš, Mikulášek Jakub, Procházka Marek, Vystrčil Jan
Náhradníci:
Dítě Jiří, Koukal Miroslav, Truhlář Matěj, Beno Jakub, Škubal Jakub

Hodnocení utkání:
Utkání proti soupeři z regionu aktuálně třetím Tasovicím.
V tomto kole nás čekalo pouze jedno utkání, a to mladšího dorostu, proto jsme mohli využít širší kádr našeho dorostu. Každý trenér ocení, když sami hráči, byť nejsou v nominaci, projeví zájem a chuť hrát (Martin K a Kuba B).
Posílení předchozími výsledky jsme si chtěli přivézt body i z venku. Od předchozího vzájemného utkání jsme věděli, kde má soupeř slabiny a věřili si že máme nyní sportovní formu na to abychom byli úspěšní. Tentokrát jsme chtěli zkusit Davida Šeredu v útoku, především využít jeho rychlost. Šery se vrátil do našeho týmu po delší době, a v trénincích a předchozích zápasech doposud předváděl velmi dobré výkony. Po úvodní pasáži jsme ho však přesunuli do středu zálohy a Martina Krontoráda do útoku. Po dalších pár minutách se zranil v útoku Petr a do utkání vstoupil Kuba Beno. V úvodní části se hrálo oboustranně kvalitní utkání, kde jsme si však my vytvářeli více příležitostí a ke konci zápasu jsme aktivní hrou dostávali Tasandu místy až pod drtivý tlak. Výbornými  zákroky se překonával gólman Tasovic, jako např. proti tvrdé střele k tyči Martina Veselého. Výborně jsme zmenšovali hřiště a tím znemožňovali soupeři rozehrávku, sbírali odražené míče a skvělě a přesně pracovala naše obrana výborně dirigovaná naším Top stoperem Kubou Košíčkem. Do žádné vážnější situace, až na jedno zaváhání obrany jsme je do žádných loženek nepouštěli. Výborně vstoupil do utkání také Jiří Dítě, který nahradil po nemoci hrajícího Miče. Velmi dobře po dovolené hrál i Lukáš Dyml, který po pravé straně velmi aktivně podporoval ofenzívu. Opět dobře pracoval střed zálohy, obrovský dříč Martin Veselý a agilní Šery. Velká škoda neproměňování šancí, jinak velmi aktivně hrajícího Matina Krontoráda.
Myslím, že soupeř byl rád za stav 0:0 v prvním půli.
Začátek druhého poločasu navázal na naši aktivní hru a nepolevovali jsme ve snaze vstřelit úvodní gól. To se nakonec povedlo ve 47. minutě, kdy krásný centr na zadní tyč poslal Kuba Beno, a nekompromisně ho uklidil do sítě Lukáš Dyml. Konečně jsme naši snahu a převahu potvrdili!!!  Avšak I soupeř měl své šance. Jedna z největších se zrodila při nedůslednosti našich hráčů na levé straně a následném faulu se kopal proti nám pokutový kop. Naštěstí exekutor netrefil zařízení. V 70 minutě zase měl soupeř výhodu trestného kopu, opět špatně provedeno.Pojistku na tři body přidal krásnou pohotovou střelou z poza vápna v 81 minutě Martin Krontorád.

Trenéři: Milan Samek, Svoboda Petr

Hodnocení trenéra:

Kvalitní oboustranné utkání v dobrém tempu. Potvrdili jsme vzrůstající kvalitu našich výkonů. Další 0 pro Davida, který neměl dnes tolik práce, přesto vše vyřešil dobře - chtělo by to pouze větší jistotu a trochu víc si věřit. Poctivě odpracováno, zasloužené vítězství.
Určitě je na co se těšit v sobotu přijedou Miroslaváci,  a těm máme taky co vracet borci !

Vypracoval:

Svoboda Petr

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři