logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

11.kolo FK Znojmo dorost ml. - Hustopeče 5:3 (2:1)

11.kolo FK Znojmo dorost ml. - Hustopeče 5:3 (2:1)

Góly: Krontorád Martin 4x, Zezula,

Sestava a hodnocení utkání

 

Buchtela David, Lukáš Dyml, Jedlička Filip, Krontorád Marek, Krontorád Martin, Tejkal Ivo, Truhlář Matěj, Mikulášek Jakub, Nguyen Martin, Lustig Adam[K],

Náhradníci:
Dítě Jiří, Gazcio David, Hlávka Ondřej, Košíček Jakub, Koukal Miroslav

Hodnocení utkání:

Utkání proti soupeři z popředí tabulky.
Jen trochu blízké historie, ze sestavy, která hrála v neděli 15. 8. 2021 proti Moravskému Krumlovu, zbyli na soupisce pouze 2 hráči (David a Adam). Byl to opravdu podařený víkend.
Oproti minulému týdnu jsme byli posíleni o dva z našich ToP playerů, kluků z Hostěradic, Máru a Marťase. Jejich forma graduje a byli to právě oni, kteří byli rozdílovým faktorem od začátku do samotného konce. Od samého začátku jsme soupeře dostávali pod tlak a díky “smrtícím“ běžeckým a technickým  dovednostem Dana, jsme je mačkali jako citron. Chaotická obrana soupeře si chvílemi myslela, že jsou na matějské pouti. V této fázi si s nimi naši útočníci dělali co chtěli, a oba to potvrdili souhrou i góly. Toto vše ale bylo podpořeno celým výkonem našeho družstva, od gólmana, stoperů, obrany přes zálohu a i důležité asistence Matěje.
I v druhé půli jsme chtěli stále šlapat na plyn, i když soupeř měl enormní snahu zápas otočit. Tato snaha se potvrdila a zdramatizovala zápas v 88. minutě na stav 3:3. My ale měli v TOPShapu Martina, který během dvou minut celý zápas otočil v náš prospěch.  Dramatický zápas korunoval excelentním výkonem, kterým si obranu týmu z popředí tabulky, vymotal jako těsto na nedělní štrůdl a střelou ze střední vzdálenosti potvrdil, že je náš nejlepší forward. Neuvěřitelné jak oba bráchové odehráli 180.

Trenéři: Svoboda Petr, Hynek Rytíř, Milan Samek

Hodnocení trenéra:

Top výkon celého týmu. Potvrdilo se, že jsme jeden tým a že jsme schopni porážet i nejlepší soupeře. Jste všichni GOATi  a doufám, že to předvedeme taky Dobšicím borci.

Vypracoval:

Svoboda Petr

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři