logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

5.kolo  FC Miroslav – FK Znojmo dorost ml. 6:0 (3:0)

Sestava a hodnocení utkání

 

I.třída dorostu skupina B

Miroslav , 35 diváků | Rozhodčí: Daniel Petr

SESTAVA:

Buhtela David, Jedlička Filip, Svoboda Petr, Lukáš Dyml, Nguyen David, Nguyen Petr, Vystrčil Jan, Lustig Adam, Morkus Václav, Hellinger Jaroslav [K], Mikulášek Jakub

NÁHRADNÍCI:

Škubal Jakub

Hodnocení utkání:

Z původních 17 nominovaných hráčů odjelo do Miroslavi pouze 12. Na začátku jsem kluky připravoval na to, že pouze důrazná obrana nám múže přinést dobrý výsledek. Po stále opakujících se chybách, se opakuje stejný scénář. Zdůrazňuji uhrát co nejdéle stav 0:0, no a ve 12. minutě už dostaneme 2 gól. Poté jsme sice se herně zvedli a měli minimálně 4 tutovky našeho útočníka Petra Svobody, bohužel se vsítit nepodařilo, naopak jsme do poločasu inkasovali ještě jednou. Na druhou půli jsme udělali několik změn v rozestavění, posílili jsme ofenzívu a chtěli konečně skórovat. Jenže jen a pouze vlastními chybami jsme se o tento záměr připravili.

Trenéři: Svoboda Petr 

Hodnocení trenéra:

Asi nejlepší zápas, který jsme doposud odehráli, ale pouze herně. Škoda pokaženého závěru. Z uvedeného vyplývá, že by nám stačilo udělat pouze 2 změny. Přestat vyrábět hloupé chyby a začít dávat branky do soupeřovi sítě. Já bych si ještě přál větší důraz. Soupeře to musí bolet a měl by pocítit, že se s námi utkat nebude „zadarmo“. Hned v dalším sobotním zápasu (RAFK) se o to všichni pokusíme !!!

vypracoval:

Svoboda Petr

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři