logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

2. kolo Pozořice/ Šumice - FK Znojmo dorost st. 0:7 (0:3)

Góly: Tejkal 3x, Beno 2x, Lichevník T.,Krontorád Martin

 

Sestava a hodnocení             FOTKY z utkání ZDE

Rybníček [C] (8) - Tejkal (8), Krontorád Marek (8), Košíček (7), Procházka (8) - Lichevník T. (8), Veselý (8), Beno (8), Koukal (8) - Krontorád Martin (7), Rytíř (7)

V neděli jsme zajížděli k soupeři do Pozořic jenž byl tým dosud pro nás neznámý. Pro mnoho omluvenek jsme měli k dispozici pouze 11 hráčů, aby byl schopen hrát také náš mladší tým. Věřili jsme, že naši chlapci to zvládnou. Od úvodu zápasu kluci do toho šlápli a jasně na hřišti dominovali. Po několika příležitostech se v 5. minutě po spolupráci Košíček - Veselý dostal do zakončení velmi aktivně hrající Tade Lichevník a křižně prostřelil brankáře 0:1. Dále jsme předváděli celoplošnou hru s mnoha šancemi, skórovat se však podařilo až v 35. minutě po nahrávce Marka Krontoráda zakončovateli Kubovi  Benovi 0:2. Do poločasu ještě v 38. minutě zvýšil náskok neúnavný Tejky 0:3.

Po přestávce v úporném vedru se již soupeři moc hrát nechtělo obzvlášť když většinu zápasu běhali bez míče. V 57. minutě Tejky vybojoval míč a zvýšil na 0:4. Hned v 59. minutě se chtěl vápnem protáhnout Beňáč, byl faulován a z penalty se nemýlil 0:5. Dále v 80. minutě opět Beno nabil Martinovi  Krontorádovi a bylo 0:6. Tečku za zápasem udělal v 85. minutě hattrickem Tejky po pase od Tade Lichevníka. Dalších spousta příležitostí  v zápase nebylo využito, no také trávník byl skoro po kotníky, což naši hru brzdilo, jinak by bylo soupeři ještě více ouvej. Příští týden zajíždíme opět na hřiště soupeře do Šlapanic, pak se představíme doma proti Slavkovu .

Trenéři: Samek Milan, Rytíř

Řekli po utkání

Dnešní venkovní utkání jsme ve velkém vedru zvládli hermě i výsledkově na výbornou. Vše co jsme si před utkáním řekli  hráči splnili. Povedl se nám vstup do utkání a po celou dobu zápasu jsme měli utkání pod kontrolou. Pouze v době kolem 30 minuty jsme měli slabší pětiminutovku, ale tu jsme naštěstí přežili a dalšími dvěma zásahy jsme v poločase vedli o tři góly. Ve druhé půli jsme zůstali aktivní a dominovali jsme v držení míče. Navíc jsme přidali další branky a bylo z toho zasloužené vítězství. Dnes musím pochválit hru celé obrany ve složení Mara Procházka,Míra  Koukal Kuba Košíček a Mara Krontorád, která dnes v soubojích jeden na jednoho dominovala a soupeře nepustila do vyložené šance.  Dvojice Marťas Veselý a Jakub Beno výborně režírovala naší hru. Nejmladší hráč na hřišti Ivo Tejkal se blýskl  hattrickem. Spokojeni jsme i s tím že Rybňa udržel čisté konto.

Pochvalu dnes zaslouží Táďa Lichevník který o víkendu odehrál celé utkání za muže a další celé utkání za dorost a jeho forma je na začátku sezóny je opravdu solidní. Navíc po kondiční stránce vypadá velmi dobře. Kromě Tadeáše odehráli svá utkání za muže i trojice Jakub Beno a Martin a Mara Krontorádovi . U všech těchto hráčů nás těší, že získávají v takto mladém věku zkušenosti z mužského fotbalu.

Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři