logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

FK Znojmo A – 1.SC Znojmo U19 2:1 (2:1)

Branky: 22´Karban, 36´Ostrý – 16´Koch

První přípravné utkání muži A. Hřiště Jevišovice.

Sestava a hodnocení utkání

Kotáb – Kubošný, Kafka, Dufek – Dušek, Šťáva, Zimek, Samek J. (57´Benda) – Karban, Fryš (59´Németh), Ostrý

Hodnocení utkání – trenér Jarda Ludvík

Před utkáním jsem měl připravené 2 sestavy, jednu pro 1. poločas, druhou pro 2. poločas. Ale musel jsem tyto své představy změnit. Tyto přípravné zápasy mě vůbec nezajímají z hlediska výsledku, ale vyžaduji po klucích, to co si řekneme, to co chceme hrát a chci najít to, co se nepovedlo na podzim…ideální sestavu. Vím, čeho je toto mužstvo schopné, ale vím také, že toto mužstvo nechce 90 minut. Není schopno být po celý zápas zodpovědné…A můj osobní cíl je toto naučit a přesvědčit je o tom. Dnes kluci sehráli ale tak vynikající poločas, že jsem sestavu neměnil. Opravdu mě velmi mile překvapili. Náš výkon měl jedinou vadu a to naši obvyklou, spoustu zkažených jednoduchých finálních nahrávek, to nás opravdu limitovalo. Skvěle jsme fungovali dozadu, výborní jsme byli vepředu.

Druhou půli jsme měli díky naší aktivní hře do 70. minuty pod kontrolou, soupeře jsme vůbec nepustili na naši polovinu, ale kvalita hry už byla slabší. Na přihrávce jsme se zhoršili a spoustu situací jsme jen díky naší nepřesnosti nemohli dokončit. Tato naše velká bolest je prostě hodně limitující. Posledních 15 minut nás soupeř zatlačil a už jsme se jen bránili, nebyli jsme schopni udržet chvíli míč a přestali jsme být důslední a soupeř toho hned využil. Navíc těch nepřesností bylo už opravdu moc a i pohyb u některých hráčů už nebyl ideální.

Toto vítězství bylo zasloužené, navíc pro kluky povzbuzující, protože ani nepamatuji, kdy jsme v zimní přípravě vyhráli…

Musím mužstvu opravdu poděkovat a říci, že takto si představuji boj o základní sestavu. Sice nám chyběla dnes spousta hráčů, ale na druhou stranu jsem moc rád, že jim tato sestava dnes ukázala, že to nikdo nedostane zadarmo…

Chtěl bych dnes i poděkovat trojici rozhodčích – Aleši Richterovi, Vladanu Vodákovi a Jirkovi Hrůzovi. Tyto kluky si zveme vždy na zimní přípravu a je na ně spoleh. Vždy přijedou a zápasy odřídí v klidu, s přehledem a kvalitně. Je to pro nás velmi důležité, protože drží hru pod kontrolu i přesto, že se jedná jen o přípravné zápasy a připravují tak kluky na ostré zápasy. Dnes mě mile překvapil Vladan Vodák, který toho měl už za celý den dost v nohách a i tak dnešní rychlý fotbal zvládl bravurně a přispěl tak velkou mírou k vysoké kvalitě dnešního zápasu.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři