logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

3.kolo IE Znojmo dorost - Přímětice 4-3 (3-2)

Góly – Švéda 3x, Nemeth,

Sestava a kometář k utkání

 

Kroupa (7) - Doubek Jan. (8),Nemáš (7), Moravec Jiří (7), Pospíchal (6) (59 Moravec Zd. (6),- Raška(7) (80min Rehberger M (6) ) , Kordula (7), Doleček (7), Švéda (9) (86 Doubek Milan(6)) - Nemeth (8) (85 Vystavěl (6)), Žižka (8),    

Ve třetím kole se náš dorost utkal ve znojemském derby s týmem s horní části města Znojma. Soupeř měl po dvou odehraných kolech na kontě 6 bodů a dal se tak čekat těžký zápas. Už ve třetí minutě nám hosté ukázaly svoji sílu,kdy jsme nechali po pravé straně projít s míčem do vápna jednoho z hráčů který nachystal míč pro svého spoluhráče do prázdné branky 0-1. Vyrovnat se nám podařilo už v 9 minutě. To byl faulován před vápnem Žižka. Trestný kop z 20 metrů rozehrál Doleček na Nemetha a ten tvrdou střelou po zemi k tyči nedal gólmanovi hostů šanci 1-1. Hosté měli v první dvacetiminutovce několik rohových kopů, které zahrávali velice dobře a naše obrana s těmito standartami měla hodně práce. Utkání mělo v deštivém počasí tempo a nasasení. Ve 26 minutě jsme udali chybu při bránění ve středu obrany a hosté se pohodlně dostali do vedení 1-2. Ve 33 minutě byl před vápnem opět faulován důrazný Žižka. Míč si postavil Švéda a z hranice šestnácky se trefil přesně. Vyrovnáno 2-2. Do kabin jsme šli nakonec s jednobrankovým náskokem. Běží 43 minuta Šveda vede míč z levé strany, přihrává na střed Nemethovi ,ovšem jeho přihrávka neprochází, naopak míč se dostává znovu ke Švédovi a ten levačkou krásnou střelou do šibenice posílá náš tým do vedení 3-2.

Ve druhé půli mají hosté častěji míč na svých kopačkách a hraje se převážně na naší polovině. Kluci bojují na doraz, ale chybí přesnější přihrávka a držení míče. Hosté mají stále tlak. Obrana v čele s Honzou Doubkem několikrát výborně odebírá míče, ale stále chybí lepší a přesnější přechod do útoku. V 68 minutě má velkou šanci Švéda, kdy se po kombinaci Žižky s Kordulou ocitl ve vápně,ovšem jeho střelu vyškrábl s námahou gólman na roh. Vzápětí měl další šanci Kordula kdy se k němu ve vápně odrazil míč,ale jeho střela skončila vysoko nad. Soupeř vzápětí trestal. 72 minuta unik po pravé straně a před brankou úplně volný hráč v pohodě vyrovnává 3-3. O pět minut později velký skoro hokejový závar v našem vápně končí vedle branky. Vzápětí dalekonosná střela, se kterou si Kroupa v naší brance poradil. Na světelné tabuli svítí 85 minuta. Aktivně hrající Žižka vybojovává míč uniká a je faulován. Míč si bere Švéda a povedenou střelou dokazuje všem přítomným, že dnes je to jeho den a hattrickem posílá náš tým do vedení 4-3. V poslední minutě mají hosté roh závar a míč končí těsně vedle tyče. Všechny body tak zůstávají v Oblekovicíh.

Řekl po utkání Milan Samek trenér

Dnes jsme sehráli bojovné utkání. První poločas byl z naší strany fotbalově lepší. Ve druhé půli nám chyběla lepší finální přihrávka. Ovšem co se týče nasazení a bojovnosti musím všechny svoje hráče pochválit. Hráli opravdu obětavě nevypustili žádný souboj a bylo vidět, že chtějí uspět. V obraně odvedl velkou práci Honza Doubek. V útoku Jirka Žižka který byl často faulován a z těchto faulů na něj jsme měli minimálně 6 trestných kopů a tři z toho jsme dokázali přetavil v branky. Střelecky se dnes dařilo Švédovi a i díky jeho produktivitě dnes máme tři body. Ještě jednou všem hráčů gratuluji za výkon a tři body.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři