logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

13. kolo FK Blansko - IE Znojmo A 1-1 (0-0)

Branky: 60' Doležel - 64' Ostrý

Napsali o utkání Blanenská Rovnost

Sestavy:

FK Blansko: Juran - Marák, Maška, Šenk, Šplíchal, Doležel, Trtílek, Pokorný (85'Mokrý), Šíp, Bubeníček, Beneš (57' Zouhar)

IE Znojmo:  Vítámvás - Zach, Šplíchal, Šťáva, Mařík - Rolník, Samek (71'Horák), Ostrý, Vašíček (59'Škvařil) - Procházka, Černý (89' Bálka)

V 5.min. po našem rychlém brejku dostal přihrávku za domácí stopery Samek, bohužel jeho rychlé zakončení z voleje bylo nepřesné.
23.min a domácí zahrávají ze strany přímý kop a naše obrana nechala úplně volného Trtílka, který úplně sám zakončuje hlavou těsně vedle.
Ve 30.min. se předvedli krásnou kombinaci z naší poloviny, když se dostal míč až k rozběhnutému Vašíčkovi, který přihrávkou přes celé vápno našel Rolníka, jehož střela orazítkovala tyč domácí brány.
V 39.min. ztratil Ostrý míč ve středu hřiště, následovala rychlá příhravka na Šenka, který sám před Vítámvásem zakončil velmi nepřesně.
V 60.min. udělal velkou chybu právě vystřídavší Škvařil a Doležel krásnou střelou poslal domácí do vedení - 1:0.
Odpověděli jsme velmi rychle, když v 64.min. se k Samkovi odrazila zblokovaná střela Procházky a ten našel rozběhnutého Ostrého, kterého tutovku zneškodnil výborným zákrokem Juran, ale míč vyrazil zpátky k Ostrému a ten dorážku už proměnil ve vyrovnávací branku - 1:1.
V 67.min. nás domácí přečíslili přes pravou stranu, kde v druhé půli velmi aktivní Doležel našel v našem vápně úplně neobsazeného Zouhara, který naštěstí se svou šancí naložil prachbídně.
Nakonec mohli obě mužstva vstřelit vítězný gól, když domácí v 88.min. po rohu trefili po hlavičce Maráka břevno naší brány a vzápětí jsme se my dostali do přečíslení 4 na 2, bohužel Procházka nepřihrál v závěrečné fázi přesně.

Řekli po utkání:
T. Pěnkava - Zápas byl od začátku vyrovnaný, domácím jsme stačili jak herně, tak fyzicky. Utkání mělo svoje tempo, my jsme byli nebezpečnější z brejkových situací, domácí zase hrozili více ze standartek. Z mého pohledu jsem rád, že se hráči přesvědčili, že i s prvním mužstvem mohou hrát vyrovnanou partii. Výsledek odpovídá dění na hřišti.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři