logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

8.kolo IE Znojmo A - Rousínov 0-4 (0-2)

Branky: 37. a 78. Buršík, 13. Kupčík, 64. Strnad

Diváků: 110   Sestavy a řekli po utkání

 

 

IE Znojmo: Vítámvás - Horák, Šťáva (75. Kubošný), Procházka, Škvařil, Drozd, Vašíček (69. Rolník), Mařík, Kalina, Šplíchal, Ostrý (78. Šperl)

Rousínov: Ustohal - Havel, Daněk (69. Honek), Pupp, Kupčík (82. Krejčíř), Sedláček, Buršík, Králíček (59. Strnad), Hartl, Boušek, Kubala

Napsali na Jm Fotbal

Rousínov vyhrál v krajském přeboru šestý zápas za sebou. V Oblekovicích porazil domácí IE Znojmo vysoko 4:0 a vrátil se na první místo tabulky. Framoz přerušil negativní bilanci na IE, kde oba předchozí zápasy prohrál při skóre 1:6.

"Hosté nám dali lekci z produktivity. Náš brankář si nesáhl na balón a čtyřikrát ho lovil ze sítě," řekl trenér IE Tomáš Pěnkava. Rousínov poslal do vedení ve 13. minutě Kupčík, pak se trefil Buršík, na rozdíl tří gólů zvyšoval střídající Strnad a skóre uzavřel již sedmou brankou v sezoně Buršík. "Soupeři jsme dali v první půli moc prostoru. Při obou gólech jsme střelce vůbec neatakovali a ti mohli v klidu zakončit. Po přestávce jsme se mírně zlepšili, ale bez větších šancí. Naopak jsme Rousínovu nabídli špatnou rozehrávkou třetí branku a už jsme se do zápasu nedostali a ještě jednou inkasovali."

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři