logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

3.kolo Krajských přípravek

V sobotu 6.10.2018 jsme zajížděli ke 3. kolu krajské soutěže přípravek, tentokrát do Hodonína, kde jsme na umělé trávě odehráli dvě utkání proti domácímu Hodonínu a týmu Kohoutovic. Starší přípravka obě svá utkání vyhrála. Mladší jednou vyhráli a jednou prohráli.

Sestavy, výsledky a hodnocení turnaje

Sestava starší přípravka

Sokol Pavel, Ludvík Matyáš - Marečková Denisa, Štacha Ondřej, Vašíček Nicolas, Varga Patrik, Pilinszki Matěj, Vyroubal Adam, Železný David, Zámostný Ondřej, Chalupník Tobiáš.

Výsledky starší přípravka

FK ZNOJMO - Hodonín 9:7  Góly: Vašíček 4, Vyroubal 2, Štacha 2, Železný.

FK ZNOJMO - Kohoutovice 20:3  Góly: Zámostný 6, Železný 6, Vyroubal 2, Varga 2, Vašíček 2, Sokol, Chalupník.

V prvním zápase proti domácím jsme se ujali vedení, ale soupeř nás neustále dotahoval. Vedli jsme 5:3, ale naše hra stále nebyla moc dobrá, čehož soupeř využil a otočil skóre na 5:7 a my najednou koukali co se děje. Třičtvrtě zápasu nám chyběl pohyb hlavně směrem dozadu a soupeř toho dokázal využívat dlouhými nákopy, které jsme velmi těžko zachytávaly. Posledních deset minut ale přišla smršť

z naší strany a dokázali jsme výsledek otočit. Najednou nás bylo plné hřiště a soupeř se nedostal za polovinu. Všichni hráči se vydali na maximum a nevypustili žádný balón, za což byli odměněni výhrou. Druhý zápas už byl jasně v naší režii. Soupeř byl sice o hlavu vyšší, ale fotbalově za námi zaostával a výsledné skóre mluví jasně. Dnes byl s námi poprvé Tobiáš a svojí hrou určitě nezklamal.

Trenér Leoš Ludvík

Sestava mladší přípravky

Mikýsek Matyáš, Adam Sekula, Brzobohatý Oliver, Kubále Daniel, Kaidl Tobik, Vyorálek Robin, Střecha Tomáš, Pilinszki Patrik, Dan Ngyen,

Výsledky mladší přípravky

FK ZNOJMO – Hodonín 1:15       Góly: Vyorálek,

FK ZNOJMO - Kohoutovice 5:4         Góly: Vyorálek 3x, Pilinszky, Střecha,

V prvním utkání nám soupeř ukázal jak se dá hrát moderní fotbal v této věkové kategorii. Ve všech atributech fotbalu byl soupeř na jiné úrovni než naši hráči. V druhém utkání jsme už dokázali soupeři lépe vzdorovat a náš výkon byl odměněn vítězstvím.

Trenéři Tomáš Pěnkava, Karel Střecha,

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři