logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

15.kolo Vranov n/D- FK Znojmo C 4:4 ( 3:3)

Góly - Gavelčík 3x,Dalda.

Sestava,hodnocení a komentáře po utkání

Mara Rehberger-Jeńa( Mara Pospec ml),Čáp,Kodl,Lupen- Karlos(Přema), Rohák, Truhlik, Vašek Holzbauer (Prycl),- Dalda,Gavelčík.

 

OČIMA TRENÉRA:Vranov vstřelil branku hned v úvodu utkání.My jsme otočili zápas třemi góly z 1:0 na 1:3 pro nás.Další šance jsme však neproměnili.Domácí toho dokonale využili a do poločasu srovnali skóre na 3:3.Ve druhé půli jsme si vytvořili tlak a přišli i šance.Na 3:4 pro nás upravil Gavoš z penalty.Ač sám faulován nezalekl se zodpovědnosti a pokutový kop suverénně proměnil.Střela Pospece i Roháka skončila na tyče.Bohužel se nám nepodařilo navýšit skóre a zákonitě přišel trest.10 minut před koncem zahrál Kodl v našem vápně rukou.Nasledovala penalta 4:4. Do konce utkání již branka nepadla a tak Vranov ke svým dosavadním třem bodům přidal čtvrtý.

ŘEKLI PO UTKÁNÍ:

KARLOS(kapitán mužstva):Poprvé jsem nastupoval na hřiště s kapitánskou páskou na ruce.Chtěl jsem získat tři body a vstřelit branku.Ani jedno se mně nepovedlo.Na penaltu jsem byl určen trenérem Samem. Gavoš však byl rychlejší.Střídal jsem za stavu 3:4 pro nás.Beze mně však kluci vedení neudrželi takže si myslím že trenéři Sam a Kalimero špatně vystřídali a připravili nás tak o zasloužené vítězství.

ČÁP:Kalimero mi v poločase řekl,že když budu druhou půlku držet hubu tak mi koupí pivo.Tak jsem 45. minut ani nepípl.

To pivo za to stálo.

KODL:Darovali jsme domácím bod a udělali jim tím obrovskou radost.

ROHÁK(špílmachr):Tři zápasy a žádné vítězství tohle někdo šeredně odskáče. Bud to bude náš příští soupeř Grešlo a nebo trenérská dvojice Kadla Sam.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři