logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

21.kolo Hluboké Mašůvky - FK Znojmo C 4:1 (0:1)

Gól -Pospec

Sestava,hodnocení a komentáře po utkání

SESTAVA:Mara Reh-Dejv,Kadla,Dalda,Jeňa-Přema,Rohák,Kempa,Karlos-Pěna,Pospec.

NÁHRADNÍCI:Bendik,Dosy,Kodl,Vašek Hol,Miloš Řih,Čáp,Jarda Hel.

OČIMA TRENÉRA:Již před zápasem jsme všichni věděli výsledek sobotního utkání Pavlice-Havraníky 3:6 tudíž,že máme titul v kapse.Tato informace bohužel negativně ovlivnila náš výkon.Domácí měli v prvním poločase výborný pohyb a my jsme byli laxní v bránění jednotlivých hráčů.Paradoxně jsme jedinou branku prvního poločasu vstřelili my.Pospec 0:1.V poločase jsem vystřídal všech 7 náhradníků což bych za normálních okolností neudělal.Prvních 15 minut druhé půle jsme byli lepším týmem a domácí vypadali jakoby odpadli.Bohužel jsme naše šance neproměnili a přišel zákonitě trest.Dosymu utekl útočník a srovnal na 1:1.Pár minut nato Bendik fauloval ve vápně a byla z toho penalta.Mara Reh. jí bravurním zákrokem vyrazil..Bohužel dorážku se mu již chytit nepodařilo 2:1.Naše snaha o vyrovnání přišla vniveč a domácí naopak vstřelili v závěru utkání ještě dvě branky 4:1.Konec.

PERLIČKY Z UTKÁNÍ:

Čáp(na střídačce v 10 minutě):Na to se nedá koukat jdu raději za branku podávat balony.

Karlos (po zápase na hřišti poté co mu Kadla oholil plnovous):Trvám na tom aby se moje vousy rozptýlili na půlkruhu.Pěna nato:to výš že jo vole a já kvůli tomu zadřu sekačku.

Přema(hrál první půli):My jsme svůj poločas vyhráli 1:0.Poté co Sam do druhé půlky nasadil béčko céčka šlo vše do kytek.

Sam(trenér):Chtěl bych poděkovat Kaidlikovi za to jak odpískal dnešní zápas jako sudí laik.DÍKY LUBO.Mimochodem byl to jediný člověk z našeho klubu,který vzorně reprezentoval FK ZNOJMO C.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři