logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

7. kolo Konice - FK Znojmo C 0:2 ( 0:1)

Góly: Vašek Hol., Přema

Sestava, hodnocení a komentáře k utkání

Mara Reh. - Bendik, Kadla, Kodl, Jeńa - Vašek Hol., Rohák, Truhlik, Dalda - Dejv, Černoch.

Náhradníci: Karlos, Přema, Miloš Řiháček.

Očima trenéra: Dnes jsme zvolili taktiku, že budeme osobně bránit soupeřovi nejlepší střelce Ziku a Vechetu.Tato taktika byla úspěšná a domácí vyšli střelecky naprázdno. Truhlik i Jeńa splnili svůj úkol na 100 procent. První gól vstřelil Vašek Hol. po pěkné přihrávce od Roháka.

Postupoval zprava sám na brankáře a křížnou střelou otevřel skóre. Do poločasu si obě mužstva vytvořila několik šancí ovšem branka nepadla na žádné straně. Domácí se dostávali do šancí po jednoduchém nakopávání míčů za naší obranu. V této fázi utkání nás podržel gólman. Do druhé půlky jsme přeházeli několik postů v sestavě. Šancí na obou stranách ubylo a o to více se bojovalo ve středu hřiště. V průběhu druhé půlky jsme postupně vystřídali všechny tři náhradníky. Bylo to šťastné rozhodnutí, protože jak Karlos tak i Přema a Miloš zahráli výborně. Navíc v 82. minutě vybojoval Miloš míč a po následném rohu, který zahrával Černoch si Přema počkal na zadní tyči a levačkou z voleje uklidil míč do branky. Paráda. Tento gól domácí definitivně zlomil a my jsme zápas takticky dotáhli do vítězného konce.0:2.

Řekli po utkání:

Dejv: Byl to dnes zvláštní pocit.Celý život jsem hrál za Konice a dnes jsem proti nim nastupoval jako kapitán soupeřova týmu. Jsem rád, že jsme dnes derby vyhráli. (Musím dodat, že jsem před zápasem přišel omylem do kabiny Konic odkud jsem byl slušně vykázán)

Jeńa: Škoda,že jsem si dnes v utkání ošklivě natáhl stehenní sval a musel jsem střídat. Nemůžu ani chodit. Navíc jsem slíbil ženě, že si dnes uděláme hezký večer. Tedˇabych se bál jít domů.

Lada Berka (prezident klubu): Utkání se mi líbilo a jsem hrdý na to, jakým způsobem céčko reprezentuje náš oddíl. Za odměnu jim koupím sadu nových dresů. Chlapci jen tak dále.

Lupen: Zápasu jsem se nezúčastnil, jelikož jsem se plně věnoval svému synovi Jáchymovi. Gratuluji všem a Přemovi děkuji, že zlomil mýtus o prokletém dresu céčka s číslem 4. Trvalo to pět let, než se podařilo někomu v tomto dresu vstřelit branku. Můžu ho teď klidně oblékat i nadále.

Přema: Jsem rád,že se mi podařilo vstřelit tak důležitou branku. Chtěl bych za to poděkovat několika lidem. Karlosi tobě za to jak jsme se v poločase dobře rozcvičili před střídáním. Tobě Same, že jsi mně dal důvěru v tak těžkém utkání. Miloši tobě za ten vybojovaný roh. Ladovi Berkovi děkuji za to,že mně řekl ať zůstanu na zadní tyči. Tobě Černochu za to jak si mě tam našel. A nakonec děkuji své levačce za to že mě nezklamala.

Prohlášení STA: Podařilo se nám udělat krátký rozhovor s útočníkem FK ZMOJMO - C Karlosem:

Redaktor: Jak by jste dnes hodnotil svůj výkon.

Karlos: Víš co. Počítal jsem s tím, že půjdu do základu. Nakonec jsem ale rád, že mě trenér pustil do hry v nejtěžší fázi utkání. Měl jsem za úkol podržet míče v předu a kouskovat hru.

Redaktor: My si tykáme?

Karlos: Ne já ti tykám ty mě vykáš.

Redaktor: Aha.

Karlos: Můžeme další otázku?

Redaktor: Jak si ceníte dnešní výhry.

Karlos: Bez klíčových hráčů jako je Kempa a Pěna to bylo nesmírně těžké. Naštěstí máme silnou lavičku, která dokáže tyto hráče zastoupit.

Redaktor: Všiml jsem si ,že s vámi po utkání hovořil Dan Kubále ikona oblekovického fotbalu.

Karlos: Ano je to pravda. Dan mě chválil za můj dnešní výkon. Je to pro mě asi největší pocta jaké se mi dosud dostalo.

Redaktor: Dnešní zápas byl hodně těžký.

Karlos: Já říkám,že dobrý hráč si poradí s každým trenérem (zde patří asi slovo terénem,ale jelikož rozhovor probíhal v hospodě na hřišti v neděli ve 21 hodin, došlo asi k přeřeknutí Karlose).

Redaktor: Děkuji za rozhovor.

Karlos: Nazdar.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři