logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

2. kolo Havraníky - FK Znojmo C 1:2 (0:2)

2. kolo Havraníky - FK Znojmo C 1:2 (0:2)

Goly: Gavelčík 2x,

Sestava a komentář k utkání

Herda - Jeńa, Kadla, Truhlik, Bendik - Karlos, Kempa, Gavoš, Čáp - Dan Kubále, Dejv Tretera

Náhradníci: Lupen, Kodl, Přema, Miloš Řiháček.

Očima trenéra: Dnes jsme se utkali s těžkým soupeřem, který sestoupil z vyšší soutěže. Terén byl dost tvrdý a hlavně nerovný,což nám vždy působí potíže a naše hra tím trpí. Domácí si v prvním poločase vytvořili několik dobrých příležitostí. Podotýkám,že po našich chybách v obraně. Naštěstí bez gólového efektu. To my jsme byli úspěšnější. V závěru poločasu se ve dvou šancích objevil Gavoš a byl neomylný. 0:2 pro nás. V poločase jsme vystřídali Karlose a zraněného Kempu. Nastoupil Kodl a Přema. Po 10. minutách nahradil Dejva v útoku Lupen. Očekávali jsme drtivý tlak Havraníků, ale ten nepřicházel. Hra se odehrávala převážně ve středu hřiště. Kontrolovali jsme hru a čas docela rychle ubíhal. V závěru utkání ještě vystřídal Dana Kubáleho nový hráč Miloš Řiháček, který přišel z našeho dorostu. Vypadalo to,že se už nic podstatného nestane. V 90. minutě však nádherná střela domácího útočníka zaplavala přesně za tyč Herdovi branky.1:2. Konec.

Řekli po utkání:

Karlos: Poté co jsem v minulém utkání dal branku, nabyl jsem dojmu, že to tak bude v každém zápase. Ouha nebude to tak jednoduché jak jsem se mylně domníval.

Lupen: Dnes mě Sam postavil nejprve do útoku místo Dejva a v závěru zápasu jsem se stáhl do středu zálohy kde to tou dobou dost hořelo. Přinesl jsem do hry potřebný klid a přehled. Docela mě to tam bavilo. Na beka už se asi nevrátím (leda v tom případě že by to v obraně opravdu hodně skřípalo)

Přema: Domácí útočník Drahoš Smutný se po mém zákroku na něj dožadoval penalty. Marně.Jen jsem mu šlápl na patu. V žádné případě se nejednalo o faul. To přece já jako kvalitní hokejový rozhodčí musím vědět nejlépe. Nakonec téhož názoru byl i rozhodčí utkání pan Krula.

Trenér Sam: Je to pro nás důležité vítězství. Podali jsme dobrý výkon jak herně tak i po taktické stránce. Pomohlo nám i to,že nastoupil Dan Kubále a svou střeleckou formu si drží Gavoš. Škoda jen zranění Kempy. Nevypadá to s ním moc dobře.

 

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři