logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

3.Kolo halové ligy mladších žáků v Ivančicích

V neděli 17.12.2017 pokračovalo 3.kolo halové ligy v Ivančicích. Dva naše týmy černá a oranžová poměřili své síly s týmy Bosonohy, ČAFC Židenice, Slovan Rosice (žlutá). Oranžová s týmy Tuřany, Rosice a FC Medlánky.

Sestavy,výsledky a hodnocení

FK Znojmo černá

Sestava: Rybníček-Mareček,Balada,Procházka,Lichevník,Sáblíková,Krontorád Martin,Krontorád Marek,Veselý,Dvořák,Veselá Jana,Marečková Denisa.

Výsledky

FK Znojmo (ČERNÁ) - ČAFC Židenice 1:1     Gól: Krontorád Marek

První zápas byl pro nás z dnešního kola nejtěžším. Hra byla od začátku vyrovnaná. Prvních 6 minut bylo skóre 0:0. První velikou šanci měl Martin Veselý,který trefil ale jen tyčku brány. Soupeř však využil našeho zaváhání v obraně a vsítil nám první gól. Naši hráči ale bojovali stále a chtěli za každou cenu skóre srovnat. Po pěkné akci bratrů Krontorádů se trefil Marek a stav byl 1:1.V závěru zápasu jsme už soupeře na naši polovinu nepustili a hráli jako o život.Nastoupila čtveřice Veselý,Krontorád Martin,Krontorád Marek a Dvořák. Další gólovou šanci se snažil využít Martin Veselý ,ale trefil pouze břevno. Stav 1:1 zůstal až do konce.Tento zápas byl pro nás důležitý a remíza nás velice těší.

FK Znojmo (ČERNÁ) – Rosice (ŽLUTÁ) 7:1    Góly: Krontorád Martin,Veselý 4,Krontorád Marek

Druhý zápas jsme už měli plně pod svojí kontrolou.Výborně zahrál Martin Dvořák ,který odstavil úplně ze hry střelce z Rosic a to byl náš úkol.Čtyřmi góly se prosadil Martin Veselý ,kterého výborně doplňovali bráchové Martin a Marek. Do tohoto zápasu zasáhla i naše děvčata Janička a Deniska,které výborně zatočily před bránou se svými soupeři,Deniska měla i šanci na gól.Výborně zahrála i naše kapitánka Bára Sáblíková.V obraně nezklamali Mareček,Balada,Procházka a Dvořák.

FK Znojmo(ČERNÁ) - Bosonohy 7:2     Góly: Krontorád Marek 2,Krontorád Martin 2, Sáblíková,Veselý,Lichevník.

Třetí zápas jsme sice hráli proti slabším soupeřům,ale nepodcenili jsme ho.Většinou se hrálo na polovině soupeře.Střel na bránu bylo hodně,některé ale byli mimo bránu.V tomto zápase se konečně až jen tečí u brány trefila Bára Sáblíková.Tento zápas si kluci i holky užívali.Pokaždé když naskočila děvčata z tribuny se ozývalo hlasité povzbuzování,protože jejich hra byla plná energie a vůbec nevypadalo,že hrají proti o 2-3 roky starším soupeřům. Zbývaly poslední vteřiny zápasu a krásnou střelou,kterou si schovával na konec se trefil Tadeáš Lichevník. Zvýšil tak skóre na 7:2.Všichni hráči si zaslouží velikou pochvalu.

Letošní sezóna je u konce ,všechny zápasy jsme zvládli na jedničku.Sedmkrát jsme zvítězili a dvakrát remízovali.

Trenér Pavel Kučma,Jiřina Veselá.

 

FK Znojmo oranžová

Sestava

Jan Vystrčil , Petr Štancl, Ivo Tejkal, Miloslav Adamička, Adam Vyroubal, Petr Nguyen, Tomáš Horecký, Filip Prycl, Marek Brzobohatý,

Výsledky

FK Znojmo oranžová – SK Tuřany 11:3    Góly - Prycl 2x, Brzobohaty 2x,Vyroubal A 2x, Adamička 2x, Nguyen, Tejkal, Štancl,

FK Znojmo oranžová - FC Medlanky (2006) 4:4   Góly - Prycl, Adamicka, Brzobohaty 2x,

FK Znojmo oranžová - Slovan Rosice 2:4    Góly - Prycl, Horecky,

Hodnocení

Dnešní turnaj jsme odehráli opět s velkou chutí a nasazením. Dnes jsme navíc dokázali i bodovat za což jsme všichni velmi rádi a myslím si že si to kluci zaslouží hlavně za výkony které zde na turnaji předvádějí.

Trenéři. Martin Prycl, Petr Štancl

Přejeme všem hráčům a jejich rodičům krásně vánoční svátky a hodně zdraví a úspěchů v novém roce.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři