logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Mladší přípravka U7 druhá na turnaji v Pozořicích

Mladší přípravka U7 druhá na turnaji v Pozořicích

V sobotu jsme se s tymem přípravky U 7 zúčastnili turnaje v Pozořicich a naši kluci v silném obsazeni turnaje vybojovali nádherné 2. místo. Gratulujeme!!!!!!!!

Sestava výsledky a hodnocení turnaje

Cely den bylo mírně pod mrakem, počasí pralo fotbalu a naši příznivci měli ještě v živě paměti, že bude domácím co oplácet, což se nakonec podařilo se vsím všudy!

Sestava:

Honza Zajíček- Samuel Podzemský, Filip Kratochvil, Kuba Navrkal, Robin Vyoralek-Filip Zóna, Adam Kratochvil, Tomáš Střecha

FK - Sparta Brno 3:4

Góly: Vyoralek, Zóna, Střecha

První zapas jsme zahájili s nejtěžším souperem a jen velmi těsně jsme prohráli rozdílem jednoho gólu, všichni kluci makali a postupně se sehrávali,ale k vyrovnáni nám chyběl pověstný kousek stesticka.

FK - Ivanka při Dunaji 9:4

Góly: Vyoralek 4, Střecha 2, Zóna 2, A. Kratochvil 1

Tento zapas se slovenským souperem jsme sehráli v naproste pohodě, kluci si už dokázali přihrávat a promenovat šance a hlavně všichni hráli důrazně a bojovné.

FK - Pozorice 5:4

Góly: A. Kratochvil 2, Zóna 2, Střecha 1

Utkáni na které jsme dlouho cekali a prahli po tom oplatit domácím porážku z finále halového turnaje v Brně, kde souper vyhrál golem z chybně narizene penalty a to se nakonec podařilo dokonale!

Kluci byli velmi vyhecováni, protože případná výhra by nás posunula do boje o První místo a dali do zapasu vše. všichni hráči důsledně dodržovali taktické pokyny, které jsme si řekli před zápasem a podařilo se jim v podstatě vymazat nejlepšího hráče soupere s c. 10 ze hřiště a tím výrazně otupili hru Pozoric. naši borci makali, dřeli a prahli po viteztvi, což se nám nakonec za výrazného skandováni skalního fanklubu rodičů FK a “sporného” gólu Filipa Zóny, který trenér Pozoric dlouho hlasitě rozporoval, podařilo....a spravedlnosti bylo učiněno zadost! :-)

Finále:

FK - Sparta Brno 3:6

Góly: Střecha 2, Vyoralek 1

zapas o 1. místo jsem začali dobře a hned v úvodu se dostali do vedeni, pak jsme ale přesnou a kombinační hrou soupere náskok rychle ztratili a i když se nám podařilo vsítit další 2 góly, konečný výsledek se nám již nepodařilo zvrátit, ale obsadili jsme krásné 2. místo.

Góly turnaje FK Znojmo:

Robin Vyoralek 6

Tomáš Střecha 6

Filip Zóna 5

A. Kratochvil 3

 

Skóre: 20:18

výsledek turnaje U7:

1. Sparta Brno

2. FK Znojmo

3. Pozorice

4. Ivanka při Dunaji

Hodnoceni jednotlivců:

všichni hráči šli do zapasu s cílem vyhrát a zahrát si fotbal a společným pokřikem jsme utužovali tymového ducha. Několikrát nás podržel výborným zákrokem brankař Honza Zajíček, v obraně nebojácně a tvrdě sbíral míče Kuba Navrkal, Se šesti góly se blýskl obránce Robin Vyoralek, záchranou brzdu v obraně tahal Filda Kratochvil a perfektní hru zezadu s podporou útoku a tvorbu hry předvedl Sam Podzemský. V útoku se dobře prosazoval Tom Střecha, který vsítil 6 branek a skóroval v každém zapase, dále krásných 5 gólu a útočnou hru zaznamenal Filda Zóna a třikrát se prosadil i Ada Kratochvil.

Všichni hráči si zaslouží velkou pochvalu za parádní a tymový výkon a velký dík patří zejména rodičům za fantastickou kulisu, která dala zápasům náboj a dohromady jsme si turnaj naležitě užili a rozloučili se s fotbalovým jarem pěkným výsledkem.

Trenér Karel Střecha

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři