logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Mladší přípravka v Mor. Krumlově

V neděli 28.5. sehrály naše dva týmy další kolo mlaších přípravek. Tentokrát na hřišti Mor. Krumlova.

Sestava, výsledky a hodnocení turnaje

Sestava

Zóna Filip, Varga Patrik, Sekula Adam, Kratochvíl Adam, Nováková Emily, Kratochvíl Filip, Varga Matyáš, Střecha Tomáš,

1.SC Znojmo – FK Znojmo 6:16

Goly: Varga Patrik 10x, Novakova 3x, Varga Maty, Kratochvil Adam, Kratochvil Filip

Po cely zapas jsme měli nad souperem převahu a herně vynikal zejména Patrik Varga, který vsítil 10 branek. Po přestávce jsme začali hrát i vice kombinačně a góly zaznamenali i ostatní hráči a gólově se prosadil i náš benjaminek Maty Varga. V závěru zápasu jsme se museli vypořádat i se zraněním Adama Sekuly, který v tomto zapase už do hry nezasáhl a utkaní jsme dohrávali v poctu 6 hráčů, což nás v horkem počasí stalo spoustu sil. Za nasazeni a bojovnost musím pochválit všechny hráče.

Mor. Krumlov – FK Znojmo 9:9 (dle soupeře 10:9)

Goly: Varga Patrik 6x, Sekula Adam, Kratochvíl Adam, Nováková Emily,

V tomto utkaní do hry opět zasáhl Adam Sekula, který bojoval i s narazenou rukou, ale než jsme se rozkoukali prohrávali jsme o 3 góly, nicméně Patrik Varga se ukázal jako velmi zkušeny hrač a svými protiútoky a bojovnosti celého tymu se nám podařilo rychle vyrovnat hru. Nutno podotknout, ze hráči Krumlova byly velmi vyhecovaní a v utkáni jsme zaznamenali několik ostrých zákroku na naše kluky. Závěr utkaní se nam podařilo strhnout vítězství na naši stranu, nicméně trenér M. Krumlova, který utkáni pískal, druhy poločas prodlužoval o vice jak 3 minuty do doby než se domácím podařilo vyrovnat, což bylo v důsledku vyčerpáni fyzických sil ve velmi horkem počasí nad síly našich borců, proti třem pětkám hráčů Mor. Krumlova.

Politováni hodném konstatování všeho bylo, nepravdivé tvrzeni o výhře Krumlova 10:9, který za Krumlov počítal někdo z tribuny a tuto imaginární výhru hráči s trenérem náležitě oslavili bojovým pokřikem. Nicméně naše kluky to vůbec nevyvedlo z míry, jelikož věděli, že do toho všichni dali velké srdce a poslední zbytky sil a v tomto u mě všichni naši bojovnici vyhráli na cele čáře!

Karel Střecha trenér

 

 

FK Znojmo červená:

Sestava

brankář: Vizingr Matěj,

obránci: Vizingr Štěpán, Drozd Filip, Malačka Vojta, Navrkal Kuba

útočníci: Drozd Lukáš, Kubále Dan, Zifčák Patrik, Fendrich Lukáš

Výsledky

FK Znojmo bílá - FK Znojmo červená

V prvním zápase jsme změřili síly s našimi kamarády z FK Znojmo v bílých dresech. Začali jsme trošku bojácně a po pár minutách prohrávali. Pak jsme ale zjistili, že bojovností se našim soupeřům můžeme minimálně vyrovnat, rychle jsme srovnali a dál už se hrál vyrovnaný zápas, který nakonec skončil naším vítězstvím 8:6. V tomto utkání jsme projevili více chuti po vítězství a nakonec zaslouženě vyhráli, i když je nutno sportovně přiznat, že tvůrce hry soupeřova týmu, Patrik Varga, měl od trenéra „doporučeno“ jen nahrávat a nedávat góly. Za toto sportovní gesto děkujeme.

Mor. Krumlov – FK Znojmo červená

Ve druhém utkání jsme nastoupili proti velmi silnému a zkušenému týmu z Moravského Krumlova. Toto utkání se nám nepovedlo, ze hry se vytratila bojovnost z prvního zápasu, kluci se nedokázali po několika obdržených brankách „zvednout,“ přestali běhat a dál jen přihlíželi pěkným fotbalovým akcím soupeře, který nás nakonec porazil vysoko 18:2.

1.SC Znojmo – FK Znojmo

Před třetím utkáním jsme si řekli, co bylo špatně v utkání předchozím a s naším městským rivalem z 1. SC Znojmo jsme odehráli náš nejlepší zápas. Kluci od začátku bojovali, běhali a byla na nich vidět velká chuť po vítězství. Rychle jsme se dostali do vedení a to nás trošku uspokojilo. Pak nám soupeř odskočil do tříbrankového vedení a vypadalo to s námi špatně. Kluci ale ukázali nesmírnou bojovnost a chuť do hry, nevzdali se a v závěru utkání jsme byli jasně lepším týmem. Kdyby se nám podařilo proměnit alespoň polovinu z vyložených šancí, zaslouženě bychom vyhráli, konečná remíza 8:8 je ale i tak krásným výsledkem proti tradičně silnému soupeři.

Dnes bych chtěl vyzdvihnout několik hráčů, kteří nechali na hřišti „ všechno“ a na jejich výkon byla radost se dívat. Byli to jednak neúnavní bojovníci z obrany Kubík Navrkal a Štěpánek Vizingr, kteří nevynechali ani jeden souboj s proti mnohdy o dvě až tři hlavy větším soupeřům a další, s naprostým přehledem v obraně hrající a kvalitní podporou útoku předvádějící Vojta Malačka, v neděli náš nejlepší hráč. V útoku pak neúnavně sváděl tvrdé souboje nebojácný Lukášek Fendrich, ze všech sil bojoval i Patrik Zifčák a Filda Drozd, kterému jen chybí trošku odvahy do soubojů. Tradiční dobrou ofenzivní hru předváděl i Lukáš Drozd, který dnes hodně pomáhal i dozadu a naběhal spousty kilometrů. Nejvíc gólů dnes nastřílel technicky nadaný Dan Kubále, který, kdyby občas zbrkle nestřílel z každé pozice a snažil se někdy i přihrát a pomoci klukům v obraně, mohl dát gólů ještě víc a dojem z jeho hry by byl daleko lepší.

Poděkování za bojovnost ale rozhodně zaslouží všichni hráči a samozřejmě gólman Matěj Vizingr, který dnes převedl nejeden parádní zákrok a zaslouží také velkou pochvalu.

Trenér Pepa Vizingr

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři