logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

4. kolo zimní halové ligy minipřípravek na turnaji v Brně

V neděli 21. 1. pokračovala zimní halová liga Lokomotivy Brno pro naši minipřípravku ročník 2011a mladší. V tomto kole jsme sehráli čtyři utkání ve skupině.

Sestava, výsledky a hodnocení turnaje.

Sestava

Zóna Filip, - Kratochvíl Filip, Kratochvíl Adam, Střecha Tomáš, Drozd Filip,Fendrich Lukáš, Navrkal Jakub , Varga Matyáš,

Výsledky

FK Znojmo – Dolní Kounice 3:0    Gól – Adama Kratochvíl 2x, Tomáš Střecha,

FK Znojmo – Mor. Slávie Brno 1:2    Gól – Adam Kratochvíl,

FK Znojmo – Mikulov 1:3   Gól – Adam Kratochvíl,

FK Znojmo – Ochoz 4:0   Gól – Adam Kratochvíl, Filip Kratochvíl, Jakub Navrkal 2x,

Hodnocení turnaje

Na dnešní turnaj se nám sešlo docela dost omluvenek Honza Zajíček, Štěpán Vizingr a na poslední chvíli v neděli ráno z důvodu nemoci i Samuel Podzemský a Dominik Čada. Na štěstí na zavolání přijel benjamínek týmu Matyáš Varga. Na turnaji jsme měli dnes dva úplné nováčky Filipa Drozda a Jakuba Navrkala (roč. 2012).

První utkání ve skupině proti Dolním Kounicím jsme zvládli velmi dobře a zaslouženě vyhráli 3-0. Druhé utkání proti Mor.Slávii jsme začali velkým náporem a dvěma velkými šancemi které bohužel neskončili v brance a soupeř následně své využil. Do posledních vteřin jsme se marně pokoušeli o vyrovnání, které vyselo ve vzduchu. Třetí utkání jsme herně ani výsledkově nezvládli. Hra byla celkově hodně neurovnaná a byla z toho zasloužená porážka. Poslední utkání jsme naopak zvládli na výbornou a to jak herně tak i výsledkově. V posledních zápasech už všem docházejí síly, ale naši kluci působili daleko živějším dojmem než soupeř.

Co se týče jednotlivců tak velmi dobře dnes zachytal Filip Zóna a byl velkou jistotou v naší brance a náš tým několikrát podržel a odměnou mu 2x vychytaná nula. V obraně dnes výborně zahrál Tomáš Střecha, který navíc dobře podporoval útok. Jeden gól dal a při dalších šancích, které si individuálně připravil mu chybělo trochu více štěstí. Filip Kratochvíl toho dnes hodně ubránil a taktéž stihal podporovat velmi dobře útok a i on se zapsal mezi střelce a byl oprou v obraně. Nováček týmu Filip Drozd určitě nezklamal a byl platným hráčem a taktéž se snažil podporovat i útok a měl i své šance ke skórování takže palec na horu. V útoku dnes patřil k nejzkušenějším Adam Kratochvíl, který své již odehrané turnaje dokázal zúročit pěti góly a byl naším nejlepším střelcem. V útočné dvojici s ním nastupoval nováček týmu Jakub Navrkal. Jakuba bylo plné hřiště a vůbec nevypadal, že je to jeho první turnaj v životě. Podstupoval souboje bránil i útočil. Vsítil dokonce dva góly jeden z nich po závaru před brankou a druhý pohotovou střelou. Další dvojice Lukáš Fendrich a Matyáš Varga určitě nejmladší a nejmenší dvojice na hřišti. Matyáš již tradičně udivoval přítomné diváky svým pohybem a bojovností a Lukáš mu výborně sekundoval.

Musíme přiznat, že nás dnes všichni kluci velmi mile překvapili svými výkony.

Všem rodičům děkujeme za podporu a fandění

Trenéři Milan Samek, Karel Střecha,

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři