logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

6.kolo Krajské mladší přípravky

V sobotu 28.10.2017 jsme se v posledním podzimním kole krajské soutěže mladších přípravek utkali na našem hřišti s týmem Lednice a týmem Vyškova.

Sestava, výsledky a hodnocení

Sestava

Ludvík Matyáš - Jakeš Oliver, Varga Patrik, Vyroubal Adam, Marečková Denisa, Chaloupka Dominik, Vašíček Nicolas, Železný David, Veselá Jana.

Výsledky

FK Znojmo - Lednice - 14:5  Góly: Vašíček 5, Železný 3, Veselá 3, Vyroubal, Chaloupka, Jakeš.

FK Znojmo - Vyškov - 8:9     Góly: Vašíček 2, Železný 2, Chaloupka 2, Varga, Veselá.

Dnes jsme odehráli dobré dva zápasy. V prvním utkání jsme soupeře přehrávali a i když měl na střídání pouze jednoho hráče, tak na hřišti to nebylo až tak znát. Dobře kombinoval a byl velmi šikovný na míči. Postupem času jsme ale soupeři odskočili a byli při chuti přidávat další góly. Předvedli jsme několik dobrých kombinací a také se povedlo gólově se prosadit při standardních situacích. Druhé utkání bylo pro nás o mnoho náročnější a vyrovnanější. Nastoupili jsme proti velmi kvalitnímu soupeři a bylo to znát hned od první minuty. Bylo to velmi kvalitní utkání s týmem který zatím nepoznal hořkost porážky. Hra byla velmi vyrovnaná a přelévala se z jedné strany na druhou. Všichni naši hráči předvedli velmi dobrý, koncentrovaný a fyzicky náročný výkon. Ještě v poločase jsme vedli 5:3 a v průběhu druhé půle 8:5, ale bohužel nám nevyšla koncovka druhého poločasu, kdy soupeř otočil skóre. Stalo se tak po několika našich šancích, které jsme neproměnili a naopak jsme několika chybami v obraně soupeři góly nabídli. Ještě v posledních vteřinách zápasu jsme trefili tyčku. Nic to nemění na tom, že všichni hráči zaslouží velkou pochvalu za předvedený výkon. Tento zápas vtáhl do hry všechny přítomné diváky.

Podzimní sezóna krajské soutěže mladších přípravek nám skončila. Pro nás byla určitě velmi úspěšná. Všech 6 kol jsme absolvovali v téměř totožné sestavě a všichni hráči spolu tvoří dobrou partu. Bilance 12 zápasů, z toho 10 výher a 2 prohry je velmi potěšující, zvlášť když obě prohry byly pouze o 1 gól a to se soupeři jako Zbrojovka Brno a Vyškov. Co nás trenéry těší ještě více je předvedená hra, stoupající herní projev tohoto týmu a 174 vstřelených gólů!!! Během celé podzimní části jsme pouze jeden poločas "odflákli" a to minulý týden v Ivančicích, ale po poločasové domluvě jsme opět začali předvádět "náš" fotbal. Jednotlivce chválit není potřeba, každý hráč přispěl do týmu svým dílem a ať je ten díl větší nebo menší je jedno. Pochvalu si určitě zaslouží VŠICHNI hráči.

Trenéři Leoš Ludvík a Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři