logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

9 . kolo Tasovice/Hrádek - FK Znojmo dorost B 3 : 3 ( 1:1 )

Góly : 37' Janíček , 61' Soukup , 75' Zábojník - 11' Procházka , 47' Balík , 87' Trochta .

Sestava a hodnocení utkání

Prycl - Vopravil - Škubal - Ondruš - Trochta - Ondra - Koňařík - Kolařík - Svitok - Železný M. - Procházka - Balík - Wrana - Herman - Hudeček - Servít Š. - Vystrčil Š. - Servít E.

Řekli po utkání trenéři ONDRA Daniel a ŽELEZNÝ Milan .

V neděli 22.10.2017 jsme zajížděli na hřiště k soupeři do Tasovic .

Začátek utkání vyzníval v náš prospěch a soupeře jsme jednoznačně přehrávali a tím jsme si vytvářeli šance na vstřelení první branky . Ta se nám podařila vstřelit v jedenácté minutě . Ale postupem času se nám soupeř začal herně vyrovnávat a začal si vytvářet šance po kterých dokázal několikrát ohrozit naši branku . Tyto šance si začal náš soupeř vypracovávat především z toho důvodu ,že jsme tak trochu polevili a nechali ho tak častěji se dostat před naši branku a ve 37' nám z jedné této šance vstřelili vyrovnávající branku .

Druhý poločas byl dosti vyrovnaný na obou stranách ,ale byli to opět naši hráči ,kteří dokázali v 47' skórovat a soupeř musel dotahovat . Zhruba o deset minut později jsme měli jasnou možnost soupeři odskočit na rozdíl dvou branek po krásné akci kdy Marek Balík perfektně zavezl balón až do brankoviště a Michalovi Wranovi naservíroval balón k zakončení do prázdné brány . Bohužel Michal tuto možnost skórovat z 1m , dokázal trestuhodně zahodit a nastřelil břevno ,ale i takové věci se stávají. V samotném závěru nás tato šance mrzela, mohlo být rozhodnuto . V dalších minutách hry se šance na vstřelení branky střídali na obou stranách a hra byla dost vyrovnaná ,ale soupeř byl na tom o trochu lépe a v 61' nejprve dokázal srovnat a následně v 75' se ujal vedení. Naši hráči se nechtěli smířit s porážkou a bojovali jako lvi .V 87' dokázali srovnat a ještě se snažili dát vítěznou branku ,ale bohužel čas byl neúprosný . Škoda těch promarněných šancí ,ale tak už to ve fotbale chodí . Každopádně vezeme z Tasovic důležitý bod za remízu.

Díky borci !

Plán týdne : trénink - Pondělí - Čtvrtek v 17:00 hod.

Neděle 29.10.2017 - FK Znojmo dorost A - Sokol Pohořelice začátek utkání v 11:45 hod.

- FK Znojmo dorost B - Štítary začátek utkání ve 14:00 hod.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři