logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

2. kolo FK Znojmo B dorost - Božice 14 : 0 (5:0)

Góly : 13' 37' 62' Krejčí , 14' 39' 83' 86' Balík ,44' Škubal , 50' Procházka , 57' 64' Koňařík , 60' Kolařík , 67' 69' Peřinka .

Sestava a hodnocení utkání

Prycl M . - Herman - Servít E. - Ondruš - Trochta - Ondra - Krejčí M. - Kolařík - Škubal - Železný M. - Procházka - Servít Š. - Balík - Peřinka - Auer - Vystrčil Š. - Koňařík .

Řekli po utkání trenéři Ondra Daniel a Železný Milan

Nedělní utkání Okresního přeboru dorostu jsme odehráli na domácím hřišti s mužstvem z Božic . V úvodních minutách nás soupeř trochu překvapil rychlou akcí po naší chybné rozehrávce a vytvořil si tak jednu z prvních šancí na vstřelení branky . Naštěstí náš soupeř nebyl dost důrazný aby tuto chybu potrestal a zužitkoval ve svůj prospěch. Naši hráči se z tohoto pochybení rychle probrali a soupeři začali dávat najevo kdo je na domácím hřišti pánem a že nechtějí ponechat nic náhodě . V průběhu prvního poločasu jsme si vytvořili nepočítaně šancí . Z těchto šancí jsme dokázali vytěžit pět gólů a do druhého poločasu jsme tak mohli nastoupit v klidu a pohodě i přesto , že se nám nepodařilo proměnit pokutový kop , ale i to se stává.

Druhá půlka hry byla jednoznačně pod naší kontrolou a soupeř si nedokázal vytvořit téměř žádnou možnost na skórování.V určitých momentech bylo na soupeři znát ,jakoby už rezignoval a čekal na konec utkání. Na naších hráčích bylo vidět ,že si i toto druhé utkání chtějí střelecky užít . Výsledek mluví za vše ......doufáme ,že jim ta střelecká forma vydrží i do dalších zápasů .

Díky borci !

Plán týdne : trénink - pondělí - čtvrtek sraz v 17:00 hod . začátek tréninku v 17:15 hod.

Mistrovské utkání dorostu v sobotu 9.9.2017 FC Moravský Krumlov - FK Znojmo A , Hostěradice - FK Znojmo B začátek obou utkání v 16:00 hod. odjezd autobusu bude upřesněn na tréninku ve čtvrtek .

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři