logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

2 a 3.kolo Krajské starší přípravky

Sestavy,výsledky a hodnocení turnaje

2.kolo

V sobotu 23.9.2017 se konalo 2.kolo krajské soutěže starších přípravek. Tentokrát jsme zajížděli do Brna-Líšně, kde jsme se postupně utkali s týmem FK Rajhrad a domácím týmem Líšně. Počasí nám moc nepřálo oba zápasy nám pršelo.

Sestava

P. Sokol, P. Ngyeuen, T. Říha, F. Prycl, T. Horecký, M. Brzobohatý, L. Polášek, R. Záhora, L. Bureš, D. Papoušek, L. Kaidl.

Výsledky

FK Znojmo - Rajhrad 4:7   Góly - Prycl 2x, Horecký 1x, Brzobohatý 1x,

FK Znojmo - Lišeň 6:16   Góly - Prycl 2x, Horecký 2x, Polášek 1x, Papoušek 1x,

 

3.kolo

V sobotu 30.9. proběhlo 3.kolo krajské soutěže starších přípravek. Zajížděli jsme do Moravského Krumlova, kde jsme se postupně utkali s domácím týmem a týmem z Ratíškovic.

Sestava:

P. Sokol, P. Ngyeuen, T. Říha, F. Prycl, T. Horecký, M. Brzobohatý, L. Polášek, R. Záhora, L. Bureš, D. Papoušek, L. Kaidl, A. Soukup

Výsledky

FK Znojmo - Mor. Krumlov 3:8   Góly - Prycl 1x, Brzobohatý 2x,

FK Znojmo - Ratíškovice 6:5         Góly -Prycl 3x, Horecký 2x, Papoušek 1x,

Trenéři Martin Prycl a Kamil Horecký

Ve druhém kole jsme v utkání s Rajhradem určitě nebyli horším týmem výsledek ovlivnila hlavně naše produktivita v útočné fázi kdy jsme své velké šance nedokázali přetavit v branku a soupeř naopak své šance proměňoval. Druhé utkání už bylo od první minuty jasně v režii domácí Líšně a ta herně i výsledkově potvrdila svoji kvalitu.

Ve třetím kole jsme v zápase s domácím Krumlovem tahali za kratší konec přesto kluci podali bojovný výkon ovšem na lepší výsledek nám chyběla opět kvalitnější koncovka. V zápase proti Ratíškovicím to byl od začátku do konce velmi vyrovnaný zápas, který jsme rozhodli až v posledních vteřinách zápasu kdy vítěznou branku trefil Tomáš Horecký bombou pod břevno.

V obou turnajích vynikal hlavně brankář Pavel Sokol který ač nováček v týmu předvádí velmi dobré výkony a tým se na něj může spolehnout. Střelecky se zatím daří hlavně dvojici Horecký – Prycl, která se stará o ofenzivní produktivitu.

Všichni ostatní hráči své zápasy zvládají na své možnosti dobře a bojují za tým což je velmi pozitivní. Jsme rádi že kluci zvládli s Ratíškovicemi a přivedli ho týmovým výkonem k prvnímu vítězství v soutěži a věříme že je tento výsledek nabudí do dalších zápasu této kvalitní soutěže.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři